Dansegalla på Scandic Hotell på Hell

På 5.juledag, altså den 29.desember, går den årlige romjulsgallaen på Scandic Hotell på Hell i Trøndelag av stabelen, med fire av landets fremste danseband fordelt på to scener.

De som kommer for å spille opp til dans er ingen ringere enn Anne Nørdsti, Ingemars, Holmsve og Contrazt.

Det hele starter opp klokka 20 på kvelden og varer til klokka 02 på natta, først på kvelden blir det DJ-musikk med velkjente DJ Charlie, også starter livemusikken klokka 21.

Billettene koster kr. 425,- pr stk og det selges også egne hotellpakker som inkluderer både billett og overnatting innen flere ulike kategorier, mer info om dette finner du på gallaens eventside på Facebook via linken under.

Før dansen serveres også en stor middagsbuffet enten fra klokka 16:30 eller fra klokka 19. Denne koster kr. 435,- pr person, og her minnes det om at både restauranten og baren er kontantfri, så her er det kun kortbetaling som godtas.

For billetter, hotellrom og bestilling av bord kan man ringe tlf. 74 84 48 01 eller sende e-post til [email protected]. Det minnes også om at hotellet holder julestengt mellom 20. og 28.desember, så i denne perioden er det ikke mulig å bestille verken billetter eller overnatting.

BESØK GALLAENS EVENTSIDE PÅ FACEBOOK VIA DENNE LINKEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg