Danzbanderz – Konfirmationspresenten / Lycka till med nästa kille

Det svenske enmannsprosjektet Danzbanderz, iscenesatt av Linus Lindholm, har på sin andre singelutgivelse samlet en gammel låt fra humorgruppa Galenskaparna & After Shave og en velkjent klassiker fra Flamingokvintetten.

Linus Lindholm har tidligere fartstid som vokalist i band som Jontez og Mats Bergmans, og med prosjektet Danzbanderz så ønsker han å presentere kjente dansebandlåter og andre svenske slagere i oppfriskede og groovy dansebandversjoner anno 2020.

“Konfirmationspresenten” er en låt som Galenskaparna & After Shave gjorde i forbindelse med TV-serien “Macken” på 80 tallet, og her har Danzbanderz gjort en noe mer dansevennlig versjon av denne, selv om vi fortsatt kjenner den godt igjen fra originalversjonen.

“Lycka till med nästa kille” er en gammel og kjent låt fra Flamingokvintetten, kjent som en ganske uptempo swing/bugglåt, men her i Danzbanderz sin versjon er den blitt kraftig nedtonet både i tempo og i arrangement, og fremstår nærmest som en typisk boyband-låt.

Begge låtene fikk du høre i radiosendinga av For Swingende i midten av mai, og gikk du glipp av denne, så finner du selvsagt også låtene på Spotify, muligens også YouTube.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg