Danzbanderz – Vi ska festa

Det friske pustet innen innen dansebandbransjen i Sverige i 2020, nemlig enmannsprosjektet Danzbanderz, kommer stadig med nye singler, og et av de seneste utspillene hans er partylåten “Vi ska festa”.

Dette er en uptempo og veldig humørfylt swing- og bugglåt som har både saksofonsound og alt som hører til på en sterotypisk dansebandlåt. Jeg antar jo at dette muligens er et lite sleivspark til genren, selv om mannen bakom Danzbanderz, Linus Lindholm, har dyp respekt og forståelse for dansebandgenren da han som kjent er en veldig garvet og anerkjent sanger med bakgrunn fra flere kjente danseband. Så om han gjør det som en parodi så gjør han det isåfall med sin egen selvironi.

Det er ikke så mye mer å si om denne singelen, annet enn at den lokker fram både festhumør og dansefot hos den som lytter, og det låter helt greit både teknisk og lydmessig også, selv om soundet låter noe syntetisk i mine ører.

Her i For Swingende spilte jeg låten i radiosendinga mi i slutten av september, og gikk du glipp av denne, så finner du også låten både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg