Diverse artister – Barn av regnbuen

Under den pågående koronakrisen så har en rekke fremtredende norske dansebandvokalister gått sammen om å muntre opp det norske folk i form av en skikkelig herlig “We are the world-versjon” av Lillebjørn Nilsen- og Pete Seeger-låten “Barn av regnbuen”.

Såvidt jeg har forstått så var det Hans Olav Trøen i Contrazt som tok initiativet til dette prosjeket hvor alt som kan krype og gå av dansebandvokalister i landet vårt har sunget inn hver sin snutt av denne kjente sangen i hver sine studioer, også har det hele blitt satt sammen til en flott innspilling med mange kjente stemmer i løpet av sangens gang.

Her hører vi Anne Nørdsti, Tore Halvorsen, Gro Anita & Leif Dybendal, Hanne Mette Gunnarsrud, Kjetil Nordfjeld, Mathias Kalvatsvik og flere til.

Det hele er utgitt på Øyvind Sauarlia sitt plateselskap Slager, og jeg regner med mange av dere allerede har hørt denne låten, Har du ikke hørt den, så ligger den på YouTube, der også med en video der du kan se alle artistene som medvirker. Og her i For Swingende ble sangen presentert i radiosendinga mi i begynnelsen av april.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg