Donnez med livealbum

Svenske Donnez slipper den 25.januar en 10 spors CD med liveinnspilte låter, tappet direkte fra miksebordet under spillejobb.

Donnez har rykte på seg for å være et band som låter veldig bra live og nettopp derfor fikk Donne Laitila i bandet idèen om å gi ut en liveinnspilt plate, der ingenting skulle væe bearbeidet i etterkant, men låte akkurat slik det låter når lyden kommer direkte ut fra miksebordet. Bandet spiller ofte inn en rekke av sine konserter og lytter gjennom dem etterpå, og her har de altså valgt ut de låtene de synes låter best live og som de er mest fornøyde med selv.

På plata har de også tatt med et knippe låter som publikum har etterspurt og som ikke har vært tilgjengelig på plate på flere år. Fra plata kan jeg nevne titler som “En vilsen själ”, “Mexican girl”, “Saknar Maria” og “Ma Marianne”.

Plata vil du sannsynligvis få presentert her i For Swingende i løpet av februar eller mars, noe mer eksakt enn det kan jeg ikke si foreløpig, men selve albumet slippes både fysisk og digitalt den 25.januar.

BESTILL PLATA FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT INNTIL 350 NOK INKL FRAKT UT 2019 FOR NORSKE KUNDER)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg