Eirik Johansen – Et nytt liv

Tidligere vokalist i både Gluntan, Scandinavia og Vagabond, Eirik Johansen, har i 2020 gjort en nystart på karrieren sin og første livstegn på dette er en singellåt med tittelen “Et nytt liv”.

Eirik var jo en suksessrik vokalist under deler av 90 tallet og et stykke utover 2000 tallet da han frontet et av landets mest populære danseband på den tida, nemlig Scandinavia. Før den tid var han også en kort periode innom Gluntan, før han etter tida med Scandinavia var en snartur innom Vagabond før de la opp og medvirket på det siste albumet deres.

Nå i 2020 ventes etterhvert et fullt album fra Eirik, og “Et nytt liv” er altså en forsmak på dette. Låten i seg selv er en popduftende låt med en god dansetakt og en fengende rytme og melodi, dog ikke direkte noen swinglåt. Det hele er skrevet av Micke Løvdalen, som har komponert melodien, mens teksten er laget av Lennart Dahlberg og Eirik Johansen selv.

Ansvarlig utgiver for singelen er Tonal Music.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i slutten av april, og du finner den også på Spotify dersom du har tilgang dit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg