Finn Lund – Fiskerkonens søn / Fitness er fedt

På vårparten i år slapp den danske sangeren Finn Lund en ny 2 spors singel med to låter, hvor den ene har sitt opphav her i Norge.

Den ene låten bærer tittelen “Fiskerkonens søn” og er opprinnelig en låt fra det norske dansebandet Chivix som de har spilt inn under tittelen “Like barn leker best”, skrevet av Kjell Tore Kvebekk. Her er det danske Kurt Bønnerup som har laget den danske teksten. Låten går i middels tempo og er en veldig iørefallende og god låt, hva både tekst og melodi angår.

Låt nummer to heter “Fitness er fedt” og er en nyskrevet låt, hvor opphavsmenn er svenske Jan-Erik Knudsen og danske Inge Tang. Dette er en litt mer popduftende låt igjen, men også denne med en fengende melodi og en god dansetakt, dog med et litt mer moderne arrangement enn den forrige.

Førstnevnte låt har musikkbakgrunn som er innspilt i Quille Recording Studio her i Norge, og jeg antar at det er den originale musikkbakgrunnen til Chivix som Finn her har benyttet seg av og at han har lagt på den danske vokalen i etterkant.

Låt nummer to er innspilt og produsert i JekProdStudio i Sverige, som er studioet til Jan-Erik Knudsen.

Den ene låten fikk du høre her i For Swingende i radiosendinga mi i midten av juni, den andre kommer på lufta i slutten av august. Førstnevnte er forøvrig også utfordrer på For Swingende-Toppen for august måned, med oppspilling i radiosendinga første uka i august.

Besøk Finn Lund sin hjemmeside via denne linken

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg