FØRSTE ARRANGEMENTSMELDING ETTER KORONA’EN: Stølsdans på Beitostølen

Det er en glede for meg å kunne presentere den første arrangementsmeldinga her på bloggen min etter at koronapandemien satte en stopper for alt av dans og konserter. Det er Beitostølen som er åsted og det hele er datert såpass langt fram i tid som 22. til 24.oktover nå i 2021.

Arrangementet går under tittelen Stølsdans og jeg må først som sist presisere at man følger de nasjonale retningslinjene som gjelder på det aktuelle tidspunktet og at ALLE som kommer må være vaksinerte mot Covid-19.

Og dansemusikken har man utelukkende hentet fra Sverige i form av de fire flotte dansebandene Jannez, Pia Pihlgrens, Ankies og Donnez. Det tilbys fleksible pakkeløsninger hva inngangsbillett og overnatting angår og det oppfordres til at man er tidlig ute med bestilling.

Beitohallen er stedet hvor dansen vil foregå og det blir dans både fredag og lørdag. Inngangsbilletten alene koster kr. 300,- for èn kveld og kr. 550,- for begge. De nevnte pakkeløsningene koster fra kr. 1295,- til kr. 2095,- ettersom hvilken løsning man ønsker. Mer om de ulike alternativene finner du via linken under.

Det blir også felles festmiddag på lørdagen som koster kr. 395.- i tillegg til de øvrige prisene.

Arrangør er Anne Karin Christensen som treffes på tlf. 95123098, og booking gjøres på eget telefonnummer til 613 51000 eller pr e-post til [email protected].

Les mer på Beitostolen.com via denne direktelinken 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg