Foxie – Only one only you / Regn hos mig

Det svenske dansebandet Foxie er i disse dager ute med en to spors singel med to låter av ganske ulik karakter.

Først noen korte ord om Foxie: De kommer fra den svenske vestkysten og består av fire mannlige medlemmer som utgjør et band som spiller en litt mer moderne form for dansemusikk. De har tidligere hatt en kvinnelig frontfigur ved navn Ida Sundelius, men hun har nå sluttet.

De to nye låtene er først en ganske uptempo pop/rocklåt som er skrevet av Michael Hellberg med tittelen “Only one, only you” og deretter en velkjent coverlåter fra den svenske popsangeren Orup, nemlig “Regn hos mig”, som Orup spilte inn helt sist på 80 tallet.

Begge låtene er fine og hørbare på hver sin måte, men førstnevnte er nok helt klart den mest dansbare. Likevel er det nok “Regn hos mig” som falt best i smak hos undertegnede. Denne er på en måte ganske lik originalen, men Foxie har likevel satt sitt eget preg på den med sin egen stil.

Begge låtene ble presentert her i For Swingende i radiosendinga som gikk på lufta i siste halvdel av februar. Gikk du glipp av denne så finner du selvsagt også begge låtene på Spotify, dersom du har tilgang dit.

Besøk Foxie sin hjemmeside via denne linken

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg