Glenn-Endys – Lyft fram dina drömmar / Ett leende ett ögonkast

Glenn-Endys er et svensk mogenband fra Motala som er ute med en 2 spors singel med låtene “Lyft fram dina drömmar” og “Ett leende ett ögonkast”.

Glenn-Endys har fartstid tilbake til 1975 og regnes i Sverige som et av de fremste bandene innen den mogne grenen av dansebandgenren. Bandet består i 2020 av Glenn Ohlsson, Kjell Lundbom, Roger Nilsson, Gunnar Karlsson og Magnus Franzen.

Den ene singellåten, “Lyft fram dina drömmar”, er en låt i middels tempo som er skrevet av Agneta Mårtensson. Låten handler såvidt jeg kan høre om det uunngåelige temaet kjærlighet, og om å følge sine drømmer og ta sjansen på å gjøre det man selv ønsker her i livet. En meget iørefallende og god danselåt.

Låt nummer to, “Ett leende ett ögonkast”, er en mer uptempo låt igjen som swinger godt og har en meget god swing- og buggtakt. Opphavsmenn her er Thomas Berglund og Mikael Wigström. Også en temmelig klissete kjærlighetslåt, men melodien fenger godt og bør fungere perfekt på dansegulvet.

Fellesnevneren for begge låtene er at de er produsert av Henrik Sethsson fra Casanovas.

Dette er forøvrig smakebiter på et kommende album, og det første som Glenn-Endys leverer fra et platestudio på fire år.

Her i For Swingende fikk du høre begge låtene i radiosendinga mi i midten av juni, og gikk du glipp av dette så finner du også begge låtene både på Spotify og YouTube.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg