Lodestrands – ny dansebandtrio fra Göteborg

Jeg har herved gleden av å presentere dere for den nystartede, svenske dansebandtrioen Lodestrands som har base i Göteborg.

Det er svenske Markus Redman som har tipset meg om dette bandet via sin dansebandblogg hvor han går under navnet Dansbandsprofessorn. Og det er hovedsakelig fra Markus sin blogg jeg har hentet den infoen jeg har å videreformidle om denne trioen.

Lodestrands består av Robert Lodestrand på sang, Dennis Larsson på bass og Dennis Hogström på gitar. Trioen kan også ta på seg jobber som duo om det er ønskelig, og de er for tiden i full gang med å bygge opp et repertoar. Tanken er å spille en del av den mogne og tradisjonelle dansebandstilen, men også prøve seg på litt fräsche og moderne låter iblant. De første ambisjonene er å kunne spille et par kvelder i måneden for så å muligens øke på litt etterhvert som de blir varme i trøya. De har også allerede spilt inn en demolåt som finnes på deres Facebook-side som du finner link til nederst i denne saken. Her har de prøvd seg på Sven-Ingvars sin låt “Än finns tid att förlåta” som Sven-Erik Magnusson skrev i samarbeid med Ingela “Pling” Forsman.

Ønsker du å følge med på hva som skjer med Lodestrands framover, så finner du deres Facebook-side på https://www.facebook.com/Lodestrands .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg