Lotte Riisholt – Fra den gamle jukebox vol 3Lotte Riisholt kom nylig ut med det tredje albumet i serien “Fra den gamle jukebox”.

Dette er ei dansbar og meget bra plate hvor vi finner en rekke kjente danske og internasjonale hits i Lottes egne tapninger. Det var som vanlig ei herlig stund å lytte gjennom alle låtene som Lotte fremførte på en høyst troverdig måte og hun setter som vanlig sitt helt eget preg på de gamle hitsene slik at de fremstår som både moderne og i tillegg topp dansevennlige. Så jeg er nok en gang mektig imponert og i nesegrus beundring over hva Lotte har fått til i studio. Soundet og rytmen i Lottes musikk får dansefoten til å rykke som aldri før, og stemmen hennes er alltid god å låne øre til, klar og frisk som den er. Så terningen ender på en skinnende blank 6`er også denne gangen, bra jobba Lotte, dette er noe du virkelig har teken på, så keep up the good work!

2 kommentarer
  1. Hi Thomas Neraasen
   Vi er en “gammel” musikgruppe – har spillet sammen i 60 år og udgivet 13 Cdér igennem tiderne. I 60s spillede vi
   meget i Norge – rundt på hele vestlandet fra Bergen og opefter mod Nord. Var på Festpillene i Bergen, Spillede 2 mdr. på Stjernesalen i Bergen – m.bla Helge og Rune og The Stranglers ( jo den Rune der senere producerede Sidsel Kjørby.
   Vi blev dengang – tituleret DE DANSKE SVEN_INGVARS og har udgivet mange af Deres numre på Dansk.- Jeg føler
   lyst til at sende dig vores 3 sidste udgivelser,- så du kan spille lidt af vores musik i dine programmer. Vil du sende mig
   din postadresse. – så vil jeg sende dig udgivelserne. Ha- en god dag.
   m.v.h Knud Thormod

   1. Hei Knut Thormod. Sier tusen takk til å motta deres musikk til mine radioprogrammer. Send dem til Thomas Neraasen, Øvermoen 8B, 2836 Biri.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg