Martin Nilsson – Längtan till landet

Martin Nilsson, en mann som tidligere blant annet er kjent fra bandet Donnez, er snart ute med et nytt soloalbum, og som en forsmak på dette så har han og plateselskapet sendt ut singelen “Längtan till landet”.

Martin fikk sitt gjennombrudd i TV-konseptet “Fame Factory” på svensk TV i 2003, og kom kort tid etter ut med et veldig sterkt soloalbum. Det siste jeg hørte fra Martin, var at han var vokalist i dansebandet Donnez, men der har han nå avsluttet sitt samarbeid og står igjen på egen ben.

Martin slipper sitt nye album nå i løpet av mai, og her i For Swingende fikk du allerede i mars høre låten som jeg omtaler nå, og som altså vil bli å finne på den nye plata. Dette er en sterkt countryinspirert låt i middels tempo, og den er skrevet av det australske låtskriverparet Spencer Kelly og Billy Wormald. Produsent for det hele har vært den suksessrike Nashville-produsenten Stacy Hogan, som i tillegg har fått med seg noen av de mest anerkjente studiomusikerne fra countryens hjemby til å backe Martin på plata.

Som en liten ekstra opplysning kan jeg også fortelle at Martin nå under våren 2019 skal vikariere som vokalist i Larz Kristerz, siden deres hovedvokalist Peter Larsson skal medvirke i TV4 sin storsatsing “Stjärnornas stjärna”.

Her i For Swingende får du selvsagt høre flere smakebiter fra Martin sin nye plate så fort denne er klar.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg