Ninna & Mr Ray – Djupt här inne

Den svenske dansebandvokalisten Ninna(Pernilla) Lindgren og norske Mr Ray har i vinter slått sine pjalter sammen og begått en norsk-svensk duettlåt med tittelen “Djupt här inne”.

Ninna og hennes danseband Ninnas jobber for fullt med å komme seg inn på det norske markedet, og som en appetittvekker til det norske publikummet så har Ninnas gjort den genistreken å invitere en av Norges mest folkekjære dansebandsangere, Ray Moen, til en duett hvor begge synger i svensk språkdrakt.

Låten er en myk og litt popduftende ballade, og både tekst og melodi er skrevet av Micke Løvdalen som også utgir singelen på sitt eget plateselskap Tonal. Produsent for låten har vært Jörgen Andersson og innspillingen har funnet sted hos Emmy Music, et anerkjent svensk innspillingsstudio.

Jeg syns Ninna og Ray kler hverandre godt i denne sangen, og jeg hører gjerne mer fra dette artistparet ved en senere anledning. Låten har du allerede fått høre i mine radiosendinger, og gikk du glipp av det eller vil høre den en gang til, så er den også tilgjengelig på Spotify.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg