Ny maksgrense på For Swingende-Toppen

Etter innspill fra artister som syns det kan bli litt lenge å ligge opptil 30 måneder på For Swingende-Toppen med samme låt, som er maksgrensa pr i dag, så har jeg nå besluttet å endre denne grensa til 18 måneder istedet.

Det vil si at maksgrensa endres fra 2 1/2 år til 1 1/2 år, og når/hvis en låt når så langt, så vil låten ryke automatisk ut av lista uansett hvilken plassering den oppnår i den 18. måneden.

Pr i dag er det Pegasus som ligger an til å nå 18 måneders grensa først, da de pr i dag har ligget 15 måneder på lista.

Til info så er det kun to band og artister som har nådd den gamle maksgrensa på 30 måneder siden oppstarten i 2003, og dette er dansebandet Chivix og svenske Erika Hansson.

Den nye grensa vil begynne og gjelde umiddelbart, og hvis Pegasus henger med i tre måneder til, så vil de altså bli første band som blir berørt av denne grensen. I den forbindelse er det også på sin plass å tilføye at Pegasus er et av bandene som har ytret ønske om at 18 måneder kanskje er nok for en og samme melodi.

En annen ting jeg også har som en regel eller policy, er et det må gå minimum 6 måneder fra et band ryker ut av lista og til samme band får testet en ny låt på For Swingende-Toppen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg