Partaj – Det är fredag vi ska parta

Partaj er et lite sideprosjekt som de mannlige medlemmene i det svenske dansebandet Titanix har dratt i gang nå i sommer, og den første singelen som kom fra denne gjengen var en gammel låt fra Kenneth & The Knutters med tittelen “Det är fredag vi ska parta”.

Dette er altså et prosjekt som kun involverer de mannlige medlemmene i Titanix, altså ikke frontfiguren Maria Rolf, og stilmessig ligger dette også ganske langt unna det som Titanix står for under sitt ordinære navn.

Låten spilte rockebandet Kenneth & The Knutters opprinnelig inn i 2001, og Partaj sin versjon ligger veldig tett opptil denne. Låten har et rocka uttrykk, men er også dansbar, selv om den nok fungerer best som en ren partylåt og ikke nødvendigvis som en danselåt. Den har ihvertfall et veldig enkelt og allsangvennlig refreng som fester seg i hodet momentant, og som dermed også er lett å synge med på om man ønsker det.

Her i For Swingende spilte jeg låten i radiosendinga mi i siste halvdel av august, og den finnes også både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg