Perikles – Vill du ha mig / Papirsklip

Skånske Perikles er snart plateaktuelle igjen, og som en forsmak på dette har de nå sendt ut to singellåter, en nyskrevet låt og en gammel sviske fra Danmark.

Den nye plata til Perikles kommer i slutten av mai, og inntil da kan vi nyte av “Vill du ha mig” og Kim Larsens “Papirsklip”.

“Vill du ha mig” er en ganske uptempo bugg/swinglåt som er ganske så tradisjonell i formen i forhold til mye av det andre Perikles ofte presenterer – tradisjonell innen dansebandgenren, vel å merke. Den fenger godt, fester seg lett i hodet og er etter min mening en veldig sterk låt med et stort hitpotensiale. Opphavsmann- og kvinne er Haidi Krohn og Mikael Karlsson.

“Papirsklip” blir av Perikles gjort på en veldig neddempet, myk og luftig måte, nærmest litt akustisk, og totalt annerledes enn slik vi kjenner den fra Kim Larsen. Jeg liker denne versjonen veldig godt også jeg, det er ingen typisk dansebandlåt, men som “sista dansen” så duger den i massevis.

Her i For Swingende fikk du høre begge låtene i radiosendinga for uke 19, og gikk du glipp av denne, kan du høre begge låtene på Spotify, dersom du har tilgang dit. De er vel verdt å ta med seg begge to!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg