Peter Terpager & Lisbet Jagedal – Alt for længe hver for sig

Den danske sangeren Peter Terpager og den norsk-svenske sangerinnen Lisbet Jagedal har i år slått seg sammen og begått en fin duett i sangen “Alt for længe hver for sig”.

Dette er en ganske så tradisjonell dansktop/danseband-låt i middels tempo som er skrevet av Kurt Bønnerup og svenske Patrik Larsson, der sistnevnte har laget melodien. Peter synger første vers alene mens Lisbet kommer inn på andre vers, og sammen så utfyller de hverandre fint stemmemessig.

Det er forøvrig komponist Patrik Larsson som har fått i stand dette samarbeidet mellom Peter og Lisbet, da han tidligere har samarbeidet med Lisbet angående musikk innen countrygenren. Hun takket raskt ja til samarbeidet og gikk til og med med på å synge på dansk.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i slutten av april, og i tillegg ligger den også på YouTube hvis du vil høre den der. En helt ordinær dansktop-låt, men hyggelig å få et gjenhør med Lisbet Jagedal som jeg hørte mye på under 90 tallet da hun blant annet frontet dansebandet Pools i Sverige.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg