Picazzo – Livet må gå viare

Picazzo er veldig aktive på singelfronten for tida, og det går ikke mange ukene mellom de ulike singelslippene deres. Nå har de nylig kommet ut med singelen “Livet må gå viare”.

Dette er for en gangs skyld en låt som ligger ganske nært opptil slik Picazzo låt da Tommy Michaelsen frontet bandet, etter et antall singler som har vært veldig ulikt det Picazzo har stått for tidligere. Den nye låten er som vanlig skrevet av vokalist Kim Lien selv, og det er også Kim som synger sammen med en kvinnelig duettpartner som også synger utrolig bra. Låten er en myk ballade med et ganske så akustisk arrangement og er ingen utpreget danselåt, men mer en litt visepoppreget sang som uansett klinger fint i ørene og viser bredden i det repertoaret som Picazzo hittil har presentert etter at Kim tok over mikrofonen etter Tommy. Veldig bra så langt!

Her i For Swingende får du høre låten i radiosendinga mi i uke 20-2021, altså cirka midt i mai. Men vil du høre den før så er det bare å søke den opp på enten YouTube, Spotify eller en annen digital musikktjeneste.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg