PK & Dansefolket – Finaste minne eg har

PK Støbakk og gruppa Dansefolket kommer stadig vekk med nye singler, og mye av det er sterkt countrypreget. Noe av det siste PK’en har levert er en norsk versjon av den gamle Merle Haggard-låten “Sweetest favorite memory” som på norsk er blitt hetende “Finaste minne eg har”.

Teksten handler om et levd liv med sin livsledsager og alle gode minnene man har bygget opp i løpet av et langt samliv. Og når de ene parten går bort så er det også bare minner igjen, minner som både er gode og såre på samme tid, og jeg føler at det er mye av essensen i denne følsomme og stemningsfulle låten. PK synger like innlevende og troverdig som alltid, selvsagt på sin velkjente Stranda-dialekt om det er noe som heter det – om ikke så ihvertfall sunnmørsdialekt.

Det er fortsatt Eirik Molnes Husabø som produserer musikken som PK & Dansefolket gir ut, og med seg på innspillingen har de også hatt Lars Egil Vågseter på steelguitar og Jann-Linn Myren på kor.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i midten av september, og gikk du glipp av dette så finnes den også både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg