Rune Osmundsen spilte livekonsert på Facebook til inntekt for sykehjem

Jeg meldte for noen dager siden om den nyoppståtte Facebook-gruppa “DigitalScenen” hvor musikere og andre utøvende konserter kan strømme egne konserter, og hvor seerne kan vippse penger til utøveren, nå som alle spillejobber og konserter på fysiske lokaler er blitt avlyst. Dette gjorde blant annet sørlendingen Rune Osmundsen, men lot inntektene gå til et sykehjem i Froland framfor å ta pengene selv.

Rune Osmundsen er til daglig hobbymusiker og spiller på puber og andre utesteder første og fremst i Agder-fylkene. Konserten hans på Facebook varte i 45 minutter og på den korte tiden så fikk han inn over 3000 kroner via Vipps, som uavkortet ble overlevert beboerne på sykehjemmet i Froland slik at de skulle få “litt ekstra til kaffen”, som Rune uttaler til For Swingende.

Her i For Swingende vil du i midten av april få høre et hyggelig intervju jeg har gjort med Rune både om denne konserten og om hans musikk-karriere forøvrig, i tillegg til at du også får høre en liten medley som han har spilt inn med låter fra den forhenværende lokale gruppa Frolandsswingen.

Dette “stuntet” som Rune gjorde på Facebook syns jeg er et eksempel til etterfølgelse, så jeg vil oppfordre de musikerne som har lyst og mulighet til å lage lignende konserter nå i Kornona-krisen og la inntektene gå til et godt formål enten i sitt nærområde eller et annet godt formål i landet vårt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg