Rune Rudberg Band med nytt album

Rune Rudberg og hans band slipper helt nytt album nå den 28.juni, først på CD, og deretter som streaming på Spotify osv i august.

Rune har kalt det nye albumet sitt “Old country”, og her finner vi et knippe med gode, gamle countrylåter som er blitt innspilt både i Norge, Sverige og USA, og hvor de også har med seg Brad Paisley sin egen trommeslager, Ben Sesar, på innspillingen.

Noen av titlene på plata er blant annet “Against the wind”, “Brother of the highway”, “Borrowed angel” og “The older I get”. Dette er ingen dansebandplate, men reinspikka country, dog er det høyst dansbart og Rune skuffer ikke med verken låtvalg eller egne prestasjoner på denne plata heller. For meg er de aller fleste låtene ganske ubeskrevne blad, så det er ikke akkurat de største landeplagene man har valgt ut her, men i følge presseskrivet skal det altså dreie seg om gamle låter i Runes egne tolkninger.

Her i For Swingende får du presentert plata i løpet av august, siden jeg nå i juli kjører forhåndsproduserte sommerspesialer i mine radiosendinger, men den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves…!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *