Sannex blir to band – men med samme medlemmer

Svenske Sannex har bestemt seg for å starte et eget countryband parellelt med dansebandet Sannex.

Begge band skal ha de samme medlemmene, men ha ulike musikkonsepter og ulike navn. Det tradisjonelle dansebandet Sannex fortsetter som før med sitt ordinære dansebandkonsept, mens countrybandet vil ta navnet Andreas Olsson & Annexet og spille mer renodlet countrymusikk igjen, noe de allerede har gitt flere eksempler på på sitt seneste album.

Det er det svenske dansebandsskriftet Får Jag Lov som melder dette både på sin nettside og i sin seneste papirutgave. Bandet forklarer ideen om to band med at de har et stort publikum som gjerne vil lytte til dem, men som ikke finner sin plass på dansegulvet. På denne måten har de både råd og ork til å bli bedre både for dansepublikummet og for countrypublikummet.

Allerede i starten av 2019 ventes det at den første singelen til Andreas Olsson & Annexet vil slippes. Senere på året kommer et helt album med gamle Sannex. I tillegg har de også satt sammen et countryshow med tittelen”Från Nashville with Cash” som skal framføres under Dansbandsveckan ombord på båten Cinderalla i Östersjöen. Under dette countryshowet har bandet også med seg Alexzandra Wickman og steelguitaristen Nicke Widèn. Under denne Dansbandsveckan skal forøvrig også Sannex spille til ordinær dans, det skjer dagen før countryshowet.

Les mer på FJL.se

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg