Shelley’s – En Kandis fan

Den danske duoen Shelley’s har nylig spilt inn en sang på oppdrag fra en handikappet og dansktop-elskende gutt fra Slagelse som heter Dennis Svare Nielsen.

Og sangen handler om dansebandet Kandis, som Dennis er stor fan, og det er Dennis selv som har kommet med ide og opplegg til teksten som er blitt skrevet av Kurt Bønnerup, mens melodien er laget av Kristian Skoven Pedersen.

Det hele er innspilt hos Rec-Music i Fredericia i Danmark mens duoen Shelley’s består av Jan Rasmussen og Peter Terpager, sistnevne en flittig spilt og omtalt artist her i For Swingende.

Det jeg kan si om denne låten er at den ikke er spesielt preget av Kandis sin musikkstil, noe jeg egentlig hadde forventet når sangen handler om nettopp dem. Den har i mine ører en altfor tung og melankolsk stil i forhold til tekstinnholdet, og plasserer seg vel nesten mer innen kategorien rock enn innenfor dansktop-genren. Så i dette tilfellet føler jeg man har kommet bedre utav det med teksten enn med melodien, da jeg føler sistnevnte kræsjer veldig med tekstens budskap.

Når det er sagt så kan jeg tilføye at låten ble presentert i For Swingendes radiosending i slutten av august, og den ligger også på YouTube om du vil sjekke den ut og gjøre deg opp din egen mening.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg