Søren Engebæk – Kan jeg låne 100 kr

Den danske sangeren Søren Engebæk, også omtalt som “Den jyske cowboy”, kom i vinter ut med en opprinnelig norsk singellåt med tittelen “Kan jeg låne 100 kr”.

Søren Engebæk synger veldig countrypreget musikk, noe han også gjør på denne flotte og iørefallende låten som Søren har hentet fra norske Steinar Engelbrektson som har gjort den under tittelen “Hundrings til ein kaffi” og hvor det også er Steinar selv som har skrevet den originale versjonen. Den danske teksten er skrevet av Aksel Christiansen.

Søren har spilt inn denne låten i Dolphin Studio med Søren Them som produsent. En rekke dyktige studiomusikere har også medvirket på innspillingen, blant annet Erik Madsen fra Bjørn & Okay på pedal steel og Niclas Them, Finn Jacobsen og Søren Them på henholdsvis trommer, bass/gitar og tangenter, mens Ninette Jessen er med og korer.

Låten går i middels tempo og er en ganske tradisjonell dansebandlåt med tydelig innslag av country, og av all musikken jeg har hørt med Søren Engebæk hittil så er dette muligens den beste så langt.

Her i For Swingende fikk du høre det hele i radiosendinga mi i begynnelsen av mars, og i tillegg finner du den både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg