Steff’s med Eric Steffensen – Sik’ en dejlig dag

Den danske sangeren Eric Steffensen og hans bandkonsept Steff’s kom i vinter ut med en singellåt med tittelen “Sik’ en dejlig dag”.

Eric Steffensen er en skikkelig veteran innen det danske musikkmiljøet da han har vært utøvende musiker helt siden slutten av 60 tallet. Under 70 tallet var Eric allerede da aktuell med bandet Steff’s på Dansktoppen med flere ulike låter, og kom også på den tida ut med sin debut-LP med egne låter. Eric har de senere årene også kommet ut med et par album i CD-format, noen kassetter og har spilt sammen med en rekke kjente, danske sangartister. I tillegg har han også skrevet en del sanger til andre utøvere.

Når det gjelder “Sik’ en dejlig dag” så er det en danse-poplåt i middels tempo med et behagelig og luftig lydbilde og med fin vokal fra Eric selv med en myk og behagelig stemme. Låten er skrevet av Eric selv og det hele er arrangert av Renè Taagehøj mens innspillingen har foregått i det anerkjente AMC-studiet i Danmark.

Her i For Swingende fikk du høre sangen i radiosendinga mi i begynnelsen av mars og i tillegg finner du den også både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg