Titanix – Låt inte din skugga falla här

Svenske Titanix kom på vårparten i år ut med en forrykende versjon av den gamle Ann-Louise Hanson-svisken “Låt inte din skugga falla här” i en tidsriktig 2020-tapning.

Titanix har sitt utspring i Valdemarsvik i Smålandsdistriktet og har Maria Rolf som frontfigur og vokalist. Bandet er kjent for en litt tøffere stil, men likevel godt innafor genren som kan kalles danseband.

“Låt inte din skugga falla här” er jo i utgangspunktet en temmelig countrypreget låt, men i Titanix sin versjon så er den nok mer rocka igjen og med en del mer trøkk enn vi kjenner både fra Ann-Louise, og deretter fra Vikingarna som også plukket opp låten på 80 tallet. Til å produsere det hele har Titanix fått hjelp av den amerikanske stjerneprodusenten Ron Nevison, som tidligere har jobbet med storheter som Europe, Kiss, Thin Lizzy og Chicago. Dette fordi Titanix ønsket en litt amerikansk “touch” over soundet sitt, og resultatet er langt fra avskrekkende, for dette låter skikkelig bra, og låten swinger som bare det og bør tiltale dansepublikum både i Norge og Sverige.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i midten av mai, og gikk du glipp av den der så finner du den også på Spotify og muligens også på YouTube om du søker den opp der.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg