Tomas Fant – A broken heart, a thousand tears ago

Finske Tomas Fant kom på forsommeren i år ut med singelen “A broken heart, a thousand tears ago”, som er en myk og fin ballade som også funker greit på dansegulvet.

Tomas Fant kommer fra Vasa i Finland og er også kjent som leder av dansebandet Tomas Fantz, som du har hørt her i For Swingende flere ganger i sommer, i tillegg til at de også er utfordrere på For Swingende-Toppen nå i september. Tomas Fant regnes forøvrig som en multiinstrumentalist som tidligere også har jobbet som lærer innen blant annet musikk.

Denne singelen jeg omtaler her er altså en ballade, men som burde være perfekt som siste dansen på enhver dansefest hvor enn i Norden man måtte befinne seg. Etter tittelen å dømme er det nok også en ganske trist og sørgelig tekst, men den er ihvertfall fin å låne øre til. Opphavsmenn er svenske Lennart Dahlberg og finske Tom Håkan som også har sitt eget danseband der borte.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i siste halvdel av august, og ellers så finner du den både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut der.

Besøk Tomas Fant sin hjemmeside via denne linken

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg