Tony Strandberg – När ljusen ska tändas där hemma

Svenske Tony Strandberg har i forkant av jula i år spilt inn og gitt ut en 3 spors julesingel/EP med tre kjente juleslagere.

Låtene vi finner på plata er følgende:

Tittellåten, “När ljusen ska tändas där hemma”, som her i Norge var en kjent slager med Jens Book-Jenssen i sin tid. Her er den i en fin og tradisjonell tolkning med Tony i behagelig valsetakt, slik Book’n også gjorde sangen i sine dager. De opprinnelige opphavsmennene bak denne sangen var Joe Lyons og Sam Hart.

“När ikväll jag tänder ett ljus” er en kjent svensk juleslager som blant andre Stefan Borsch og Vikingarna gjorde på 80 tallet. Tony gjør også en meget god tolkning av låten, etter min mening kanskje det aller beste sporet på denne plata. Låten er signert Ingvar Hellberg.

“Det hände sig för längesen” er den svenske versjonen av velkjente “Mary’s boy child”, en låt som er gjort med flere ulike titler og tekster både på norsk og svensk, men opprinnelig opphavsmann er Jesper Hairston. Tony fremfører låten med en duft av country og gospel, og jeg syns han gjør en veldig bra versjon også av denne.

Produsent for det hele har vært Peo Pettersson.

Alle låtene på plata er blitt eller vil bli presentert rundt jul her i For Swingende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg