Tottis tilbake på TV-skjermen igjen

Mange fikk nok med seg dansebandet Tottis fra Hallingdal da de medvirket i TVNorge-serien “Danskebåten”. Nå er Tottis tilbake på skjermen på samme kanal, denne gangen i serien “Ja vi elsker camping”.

Tottis vil bli å se i denne serien fra og med onsdag 13.mars og de vil medvirke i flere episoder. Serien hadde premiere allerede den 6.mars, men det er først i episode 2 at Tottis gjør sin inntreden. Trygve Saue i Tottis kan ikke røpe for mye på forhånd, men han kan fortelle at Tottis ikke er alene på camping men at de både har med seg Trygves yngste datter og hans barnebarn. Selvsagt møter vi også tangentmesteren Frode Røysi som er den andre halvdelen av Tottis sitt duokonsept.

Det må også nevnes at om du ikke får med deg de lineære TV-sendingene så vil serien også bli tilgjengelig på Dplay.no for de som ønsker å strømme programmene der, ja de to første episodene er allerede publisert, så ønsker du å tjuvstarte så kan du tegne et abonnement der som koster kr. 79,- for en måned, men etter hva For Swingende erfarer så kan man få de første 14 dagene gratis, ihvertfall kunne man det for kort tid siden.

One thought on “Tottis tilbake på TV-skjermen igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *