Towe Widerberg – En cowboy med vidöppet hjärta

Svenske Towe Widerberg kom sent i fjor høst ut med en vakker og stemningsfull singellåt med tittelen “En cowboy med vidöppet hjärta”.

Towe er kanskje mest kjent som vokalist i Streaplers under en periode på 80 tallet, men er kanskje like godt kjent med sitt eget danseband oppkalt etter ham selv som gjorde stor suksess både i Norge og Sverige på 90 tallet. Nå for tiden figurerer Towe som soloartist og har den siste tiden levert flere sterke og gode singler som jeg håper etterhvert vil kulminere i et nytt album.

Hva denne låten angår, “En cowboy med vidöppet hjärta” så er den et rørende og hjertevarmt portrett av en mann, en cowboy, som har opplevd mye i løpet av sitt liv og hatt mange prøvelser. Opphavsmann er Thomas Enroth og han har også produsert låten i samarbeid med Martin Klaman. Låten bærer et tydelig preg av country og er en meget sterk låt med et stort hitpotensiale. Dette er virkelig bra!

Her i For Swingende fikk du presentert det hele i radiosendinga mi i midten av mars, og i tillegg finner du den både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg