Towe Widerberg – Ett brev till himlen

Den folkekjære og erfarne dansebandsangeren Towe Widerberg kom i februar i år ut med en ny singel med tittelen “Ett brev till himlen”, forøvrig det første vi har hørt fra denne flotte sangeren på ganske lang tid.

Towe er jo tidligere kjent som vokalist i legendariske Streaplers i tillegg til at han på 90 tallet gjorde bra suksess med sitt eget orkester, Towe Widerbergs, et band som blant annet ble mye benyttet på dansegallaer både i Norge og Sverige. De siste årene har det vært rimelig stille fra Towe på musikkfronten, så derfor er det ekstra hyggelig at det nå kommer en helt ny låt fra denne mannen.

“Ett brev till himlen” er en myk og stemningsfull ballade med en ganske tankevekkende tekst som man bør lytte litt ekstra til. Det hele er skrevet av Thomas Enroth som også har produsert låten i samarbeid med Martin Klaman. Singelen utgis på labelen Indigo Musik og distribueres av plateselskapet Atenzia. Om dette er en forsmak på noe mer fra Towe Widerberg, vites ikke her og nå, men det går jo an å håpe at det vil komme mer fra denne folkekjære artisten med tid og stunder. Det er ihvertfall ingen tvil om at hans stemmeprakt fortsatt er intakt, for dette låter riktig så bra på alle måter.

Her i For Swingende ble “Ett brev till himlen” presentert i radiosendinga i uke 08 nå i 2020, og gikk du glipp av det, så finner du også låten på Spotify, dersom du har tilgang dit.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg