Towe Widerberg – Livet går vidareTowe Widerberg kom nå i 2020 ut med albumet “Livet går vidare” som er ei veldig sterk og god plate med både dansbare låter og litt annet repertoar, men alt sammen i en stil vi gjerne forbinder med denne mannen, både som solosanger og som vokalist i Streaplers lengre tilbake i tid.

Towe har i senere år mest virket som soloartist og hatt en del samarbeid med sin kone Charlotta. Han har også prøvd seg på litt mer seriøse og finstemte ting enn dansebandmusikk, men nå føler jeg han er tilbake i sin velkjente nisje som den dansebandsangeren vi kjente ham som under 80 og 90 tallet.

Den nye plata inneholder totalt 11 spor, hvor vi både finner nyskrevne låter og noen gamle perler fra Streaplers-tida, slik som “Alltid på väg” og “Det är jag som ror din båt i land”. Produsenter for det hele var vært Thomas Enroth i samarbeid med Martin Klaman.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

För tid och evighet – En sterk, iørefallende og dansbar låt i middels tempo som er skrevet av Lasse Berghagen og Thomas Enroth.

Jag har kommit hem – En mer balladepreget låt igjen med en klar duft av country. Opphavsmann her er Thomas Enroth ene og alene.

Kom till sommaren min kära – Dette er også en fin ballade men som også er god å danse til, og denne er signert Lasse Berghagen og Thomas Enroth.

Jeg er mektig imponert over hva Towe Widerberg har fått til på denne plata, for her har vi med et skikkelig overflødighetshorn av sterke låter med fine harmonier å gjøre. Dette er kvalitetsmessig veldig, veldig bra på alle måter. Towe har truffet innertier med låtvalget i tillegg til at han også synger med både varme, troverdighet og innlevelse. Så dette er i mine ører ei klar 6`er-plate, med andre ord blir det toppscore på terningen. Og vil du høre hvordan hele plata låter så ligger den på Spotify, for deg som har tilgang dit. Den finnes også på fysisk CD fra den svenske nettbutikken Ginza, men da kommer det en ganske høy fraktavgift i tillegg så totalsummen havner på omkring 300 kr for norske kunder. Legger likevel med en direktelink til Ginza under.

KJØP PLATA PÅ CD FRA GINZA VIA DENNE LINKEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg