Troels Christensen – Alt bli’r godt igen

Den danske sangeren Troels Christensen har i denne korona-tida kommet ut med en optimistisk sang rundt den situasjonen verden er i nå i 2020, hvor både Danmark og en rekke andre land er eller har vært nesten hermetisk stengt. “Alt bliver godt igen” er i så måte en sang som bærer på både håp og stor optimisme, noe vi virkelig trenger i dag, enten vi bor i Norge, Danmark eller et helt annet sted i verden.

Sangen er en ganske rolig og bedagelig sang med en litt slentrende og enkel melodi, men som samtidig også passer godt til tekstens innhold. Den er nesten litt visepreget, men har også en fin takt som gjerne kan danses til, om man føler for det, dog neppe noen sang å bugge og swinge til, men det er heller ikke meningen med en sang som denne.

Låten er skrevet av Harald Freiberger, som har laget melodien, og Kurt Bønnerup som har skrevet teksten. Utover det så kan jeg tilføye at jeg her i For Swingende spilte sangen i radiosendinga mi i begynnelsen av april. Sangen ligger også ute på YouTube, om du ønsker å høre den der.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg