UKENS PROGRAM UKE 02: Dagfinn Gården og FS-Toppen i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du presentert den nye plata til trønderske Dagfinn Gården i tillegg til For Swingende-Toppen for desember måned.

Dagfinn Gården kom nylig ut med albumet “Melodier i våre hjerter” som inneholder 13 kjente slagere av både eldre og nyere dato, alle sammen innspilt med Dagfinns lune og personlige måte å synge på. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

For Swingende-Toppen for desember er også avsluttet og klar nå, så i ukens sending får du høre hvilke fem låter som går videre i tillegg til tre nye utfordrere til lista for januar. Utfordrermelodiene kommer denne gangen  fra Anne Berit Andersen, Perikles og Klaus & Servants. Lista blir stembar her på nettsiden fra og med sent tirsdag kveld den 8.januar.

Du får også høre ny musikk med Voize og Highlights i ukens program. I tillegg til de ordinære radiosendingene så blir programmet også publisert på YouTube natt til mandag 7.januar.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO RANA PÅ TIRSDAG 8.JANUAR KL.14, LYTT TIL NETTRADIO VIA DENNE LINKEN
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg