UKENS PROGRAM UKE 04: Humbles og Joe Bjørnars i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den seneste plata til svenske Humbles i tillegg til et intervju med tre av medlemmene i dansebandet Joe Bjørnars som gjenoppstår nå i 2020.

Humbles er et tradisjonelt danseband fra Småland i Sverige som i 2019 kom ut med albumet “Ge mig högerkinden din”. Her finner vi mange kjente låter, men også noen nye bekjentskaper, og fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Joe Bjørnars var et veldig populært band i Norge på første halvdel av 2000-tallet, men etter den forrige vokalisten døde for noen år siden så ble også Joe Bjørnars lagt på is. Nå har derimot noen av originalmedlemmene bestemt seg for å starte opp igjen bandet med ny vokalist og et par nye medlemmer til, i første omgang med et par dansefester på samfunnshuset på Vallset og en ny singel med to låter. Mer om dette får du høre i ukens sending, hvor jeg møter tre av medlemmene for å høre hva de selv tenker om sitt forestående comeback.

Jeg byr også på ny musikk fra band og artister som BlackJack, Nils Gunnar Moen, Bjarne Andersen og Kim Olsen, og i nostalgihjørnet får vi høre to låter som svenske Säwes spilte inn i 1974.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 21.JANUAR KL.20
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg