UKENS PROGRAM UKE 04: Humbles og Joe Bjørnars i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den seneste plata til svenske Humbles i tillegg til et intervju med tre av medlemmene i dansebandet Joe Bjørnars som gjenoppstår nå i 2020.

Humbles er et tradisjonelt danseband fra Småland i Sverige som i 2019 kom ut med albumet “Ge mig högerkinden din”. Her finner vi mange kjente låter, men også noen nye bekjentskaper, og fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Joe Bjørnars var et veldig populært band i Norge på første halvdel av 2000-tallet, men etter den forrige vokalisten døde for noen år siden så ble også Joe Bjørnars lagt på is. Nå har derimot noen av originalmedlemmene bestemt seg for å starte opp igjen bandet med ny vokalist og et par nye medlemmer til, i første omgang med et par dansefester på samfunnshuset på Vallset og en ny singel med to låter. Mer om dette får du høre i ukens sending, hvor jeg møter tre av medlemmene for å høre hva de selv tenker om sitt forestående comeback.

Jeg byr også på ny musikk fra band og artister som BlackJack, Nils Gunnar Moen, Bjarne Andersen og Kim Olsen, og i nostalgihjørnet får vi høre to låter som svenske Säwes spilte inn i 1974.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 21.JANUAR KL.20
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *