UKENS PROGRAM UKE 07: Lotte Riisholt og Tottis i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til danske Lotte Riisholt og et innslag med TV-aktuelle Tottis.

Lotte Riisholt, en av undertegnedes store dansebandfavoritter i Danmark, er ute med albumet “Fra den gamle jukebox 2” i disse dager, ei plate som tar for seg gamle danske og internasjonale slagere fra 70 tallet, som en oppfølger til plate nummer 1 som tok for seg hits fra 60 tallet. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Jeg byr også på et lengre innslag med duoen Tottis fra Hallingdal, som for tiden figurerer i sin andre sesong av TVNorge-serien “Ja vi elsker camping”. Jeg har møtt Tottis-gutta på et danselokale utenfor Gjøvik og tar en prat med dem både om TV-karrieren, om musikken og om duoens planer framover osv.

I tillegg blir det også ny musikk med band og artister som Harlekin, Arne Kolsrud Overen, Jenny Jenssen, Blixterz og Titanix. Og i nostalgihjørnet vårt møter vi det svenske bandet Rolf Lennartz og hører to låter som de spilte inn i 1977-

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 11.FEBRUAR KL.20
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *