UKENS PROGRAM UKE 07: Lotte Riisholt og Tottis i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til danske Lotte Riisholt og et innslag med TV-aktuelle Tottis.

Lotte Riisholt, en av undertegnedes store dansebandfavoritter i Danmark, er ute med albumet “Fra den gamle jukebox 2” i disse dager, ei plate som tar for seg gamle danske og internasjonale slagere fra 70 tallet, som en oppfølger til plate nummer 1 som tok for seg hits fra 60 tallet. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Jeg byr også på et lengre innslag med duoen Tottis fra Hallingdal, som for tiden figurerer i sin andre sesong av TVNorge-serien “Ja vi elsker camping”. Jeg har møtt Tottis-gutta på et danselokale utenfor Gjøvik og tar en prat med dem både om TV-karrieren, om musikken og om duoens planer framover osv.

I tillegg blir det også ny musikk med band og artister som Harlekin, Arne Kolsrud Overen, Jenny Jenssen, Blixterz og Titanix. Og i nostalgihjørnet vårt møter vi det svenske bandet Rolf Lennartz og hører to låter som de spilte inn i 1977-

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 11.FEBRUAR KL.20
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg