UKENS PROGRAM UKE 07: Tommy Karlsson i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye saksofonplata til Wizex-medlem Tommy Karlsson.

Tommy Karlsson har vært medlem av dansebandet Wizex helt siden oppstarten 1973, riktignok med litt fravær innimellom, og i Wizex trakterer han både gitar og saksofon. På sitt nye soloalbum som kom ut i høst så har han samlet 12 låter hvorav fire av dem er medleyer sammensatt av flere låter, og det er kjente slagere og evergreens det handler om her, alt fra Evert Taube til Louis Armstrong, og alt sammen er selvsagt framført med Tommys saksofon som hovedinstrument, Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

I nostalgihjørnet vårt møter vi denne uka det norske dansebandet Misty og hører to låter som de spilte inn på en kassett i 1990.

Ellers byr jeg på musikk fra både Lövgrens, Emilio Walter, Bente Lind og danske Henning Vad for å nevne noen. En ny remiksa versjon av en av Ole Ivars sine største landeplager får du også høre om du skrur på ukens program.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 12.FEBRUAR KL.20, LYTT TIL NETTRADIO VIA DENNE LINKEN
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg