UKENS PROGRAM UKE 08: Casanovas og Evald Fjærgård i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye spesialutgitte liveplata til svenske Casanovas i tillegg til et intervju med en musikkentusiast fra Løten som heter Evald Fjærgård og som er i full gang med å markedsføre artister fra Løten både i sosiale medier og på digitale musikktjenester.

Casanovas kom på slutten av fjoråret ut med et spesialalbum hvor de har samlet noen innspillinger fra noen av de mange digitale livekonsertene som Casanovas gjorde på Facebook under koronatiden i 2020. Her finner vi en rekke gode låter som bandet har gitt ut på ordinære album tidligere, men som her er gjort i liveversjoner fra bandets digitale konserter i fjor. I ukens sending får du høre tre av undertegnedes egne favoritter fra denne plata.

Evald Fjærgård fra Løten er min gjest denne uka, og han forteller om sitt prosjekt med å markedsføre musikk og artister fra Løten både på Facebook og Spotify, deriblant bandet Wakanda med vokalist Anita Karlsen som var aktive på 80 og 90 tallet og som han nylig har fått reutgitt en gammel kassett med på Spotify, en kassett som kom ut tidlig på 90 tallet. Og det blir selvsagt også en smakebit fra denne kassetten.

Ellers byr jeg på ny musikk fra band og artister som Sanders, Gudbrand Bjøralt, Harlekin, Bjørn Schandy og Paul Sahlin. Og i vårt nostalgihjørne byr Sigbjørn Hemstad på to velkjente Sven-Ingvars klassikere fra 60 tallet, krydret med hans egne betraktninger rundt låtene.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 23.FEBRUAR KL.19
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg