UKENS PROGRAM UKE 15: Fede Finn & Funny Boyz og Kjell Wagenius & Vanja Lie Wagenius i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende byr jeg blant annet på en presentasjon av den nye plata til danske Fede Finn & Funny Boyz og et intervju med dansemusikeren Kjell Wagenius og hans datter Vanja Lie Wagenius i forbindelse med en ny låt de har spilt inn sammen.

Først: Fede Finn & Funny Boyz er et dansk band som befinner seg i et slags grenseland mellom dansemusikk og country og som nå er ute med sitt nye album med tittelen “Aufwienerschnitzel”, ei plate som består av totalt 12 ganske varierte låter. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Kjell Wagenius er en dansemusiker fra Hamar med fartstid tilbake til tidlig 70 tall, og han har vært i studio hos meg for noen år siden og fortalt om sin karriere. I ukens sending tar vi igjen en prat med Kjell, og denne gang også sammen med hans datter Vanja Lie Wagenius som er en enda mer aktiv og hardtarbeidene artist og entertainer enn sin far. Og fellesnevneren til disse to i denne forbindelse er den nye duetten deres “Hverdag”, som er en kjent låt de har hentet fra visesangeren Louis Jacoby. Så i ukens sending skal begge to få fortelle om sine respektive karrierer og vi skal høre den nye duetten, som forøvrig også er utfordrer på For Swingende-Toppen nå i april.

I tillegg blir det blant annet ny musikk fra Lene Holme, Elisa Lindström, det norske dansebandprosjektet “Barn av regnbuen” og svenske Christian Andersson, for å nevne noe. Og i nostalgihjørnet vårt møter vi denne uka det svenske dansebandet Chippis og hører to låter som de spilte inn på midten av 80 tallet.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 7.APRIL KL.20
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg