UKENS PROGRAM UKE 20: Graceland Band og Shine i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata og et intervju med trønderbandet Graceland Band, i tillegg til en ny låt og et intervju med svenske Shine.

Graceland Band er et band fra Trondheimsområdet som først og fremst tolker Elvis-materiale, men som også spiller annen dansbar musikk innen genrene country, rock og pop. Deres nye album heter kort og godt “Country” og inneholder hovedsaklig låter som Elvis har hatt på sitt repertoar, men ikke kun de mest kjente låtene hans. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter i tillegg til et intervju med den ene vokalisten, Anne Eriksen Valstad.

Jeg skal også ta en prat med Jessica Andersson som fronter det svenske dansebandet Shine, som nå har startet opp igjen etter et par års pause. I tillegg til intervju så skal vi også høre den nye låten som Shine kom ut med i vinter.

I tillegg byr jeg også på ny musikk fra Ankies og Danzbanderz samt et nostalgihjørne hvor vi møter svenske Leif Hultgrens og hører to låter som de spilte inn i 1974.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 12.MAI KL.19
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg