UKENS PROGRAM UKE 21: Bennrix og Per Øversveen i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye liveplata til svenske Bennrix i tillegg til et intervju med Per Øversveen, kjent fra Diligence, angående hans nystartede band.

Bennrix er et svensk band fra Karlshamn i Blekinge som spiller tradisjonell dansebandmusikk. Tidligere i år kom de ut med det liveinnspilte albumet “Live 2020” som inneholder mange kjente låter, og noen nye bekjentskaper for de fleste. I ukens sending får du høre tre smakebiter fra denne plata.

Per Øversveen fra bandet Diligence har nylig startet opp et helt nytt band med navnet Per Øversveen Band, som skal bringe musikken og tradisjonen til Diligence videre i nytt format, og i den forbindelse har jeg vært så heldig å bli invitertmed  på øving med det nye bandet i Gjøvik Lydstudio. Lytterne får riktignok ikke være med på selve øvinga, men jeg skal ta en lengre prat med Per her på radioen og i tillegg skal du få høre flere av de gode gamle sviskene til gamle Diligence.

For lytterne av Radio Toten byr jeg også på et innslag om nystarten til det tradisjonsrike utestedet Totos her på Gjøvik, som heretter kommer til å satse enda sterkere på musikk enn tidligere.

Ellers blir det også ny musikk fra Titanix og noen gamle godingar med blant andre Sten & Stanley og Matz Bladhs. Du får også et lite gjenhør med forrige ukes band fra “Ukens platenyhet”, nemlig trønderske Graceland Band.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 19.MAI KL.19
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg