UKENS PROGRAM UKE 24: Streaplers, Kenneth Lundsæter og Kviknegutta i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den flunkende nye plata til Streaplers i tillegg til intervjuer og musikk med både Kenneth Lundsæter og Kviknegutta.

Streaplers kom nylig ut med albumet “En gång till” som er ei veldig typisk Streaplers-plate med hovedsaklig nyskrevne låter i velkjent Streaplers-ånd. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Jeg får også besøk av Elverumsgutten Kenneth Lundsæter som skal fortelle om sin karriere og om sitt nye plateprosjekt, og jeg skal i tillegg ta en prat med Hallvard Mjøen i Kviknegutta, som jeg putter på en femmer, og dermed prater han nesten ustoppelig av seg selv i 6-7 minutter, og rekker på den tiden både å fortelle om bandets historie og om det de driver med nå i 2020 med både plateutgivelse og en og annen spillejobb.

Jeg byr også på ny musikk fra Perikles og Finn Lund i tillegg til en reutgivelse av en tidligere Berth Idoffs-låt. Og i nostalgihjørnet vårt møter vi denne uka det svenske dansebandet Lasse Linds fra Åmål og hører to låter som de spilte inn på en kassett på 80 tallet.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 09.JUNI KL.19
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg