Wahlströms – Kyssarna du gav mig

Svenske Wahlströms kom i sommer ut med singelen “Kyssarna du gav mig” som er en frisk og uptempo danselåt med litt pop- og litt schlagerpreg.

Wahlströms har jo for ikke så lenge siden gjort en real omstart av bandet som gjorde suksess på 90 tallet og litt utover 2000 tallet, før det ble en lengre pause for bandet. Bandet startet første gang opp i 1986 og har Vadstena i Östergötland som sitt utgangspunkt. Og stilen er moderne og fräsch dansemusikk, men jeg vil si de kanskje låter enda litt mer “dansband” enn de gjorde i sin storhetstid – og for min del er det positivt ment.

“Kyssarna du gav mig” er en herlig fengende låt som burde funke fin-fint på dansegulvet og som også er god å høre på selv om man ikke danser. Opphavsmenn bak det hele er Anders Wigelius og Ulf Georgsson, mens produsent har vært ringreven Henrik Sethsson. Det meldes forøvrig fra Wahlströms selv at låten i begynnelsen av oktober hadde passert hele 100.000 strømminger på Spotify.

Her i For Swingende presenterte jeg “Kyssarna du gav mig” i radiosendinga mi i midten av september, og gikk du glipp av dette, så finnes den også både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg