hits

Likes ute med sitt debutalbum

Reklame | Ginza

Det forholdsvis nystartede dansebandet Likes fra Trelleborg i Skåne er nå ute med sitt debutalbum som bærer tittelen "Kyss mig nu".

Dette er ei frisk og moderne dansebandplate med omtrent halvt om halvt med nyskrevne låter og covers. Bandet fikk en flying start i 2015 gjennom musikkonkurransen Danskalaset i Göteborg. Nesten tre år har gått før de har fått ferdigstilt sitt nye album, som jeg sitter og lytter gjennom nå i skrivende stund. Det første som slår meg er et bandet har et mykt og melodiøst uttrykk i musikken sin, behagelig og soft vokal fra hovedvokalist Freddie Nannsjö, og en god produksjon både teknisk og musikalsk. Men, jeg skal ikke kaste terning for plata i denne forhåndsomtalen, det skal jeg komme tilbake til i løpet av høsten når jeg skal presentere musikken på radioen.

Men tilbake til innholdet på plata: Her finner vi totalt 11 spor hvorav 6 er nyskrevne mens resten av nøye utvalgte coverlåter. Av coverlåtene kan jeg nevne titler som "As long as you love me" fra Backstreet Boys og "Hon har blommor i sitt hår" fra Anders Glenmark. Den ene av de nyskrevne låtene, nemlig tittelkuttet, har allerede vært ute på singel og også blitt spilt her i For Swingende under våren og forsommeren.

En nærmere presentasjon av plata regner jeg med å komme tilbake til i løpet av september eller oktober, siden jeg har mange plater som ligger på vent for å bli presentert i For Swingende utover sensommeren og høsten.

Besøk Likes sin hjemmeside
KJØP PLATA FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT INNTIL 350 NOK INKL FRAKT FOR NORSKE KUNDER)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar