Dansbandskungen – En riktig schlager

Dansbandskungen i Marcus Persson sin skikkelse slår til igjen, denne gang med “En riktig schlager”, som både beskriver hans nye singel og som også er tittelen på låten.

I fjor gjorde Dansbandskungen covers på to av låtene fra fjorårets Melodifestival, men nå i 2017 kunne han ikke finne en eneste god nok låt å covre, i følge ham selv. Derfor tok han istedet saken i egne hender og skrev en helt ny schlagerlåt helt fra bunnen. Dette har altså blitt til “kungens” nye singel, en låt som fenger godt, fin dansetakt og selvsagt høy schlagerfaktor. Marcus har selvsagt produsert det hele selv og hans alter ego Dansbandskungen synger som vanlig på sin helt spesielle dialekt, som på en måte er blitt et av denne figurens varemerke, selv om jeg som god nordmann ikke helt klarer å stedfeste den aktuelle dialelekten – i mine ører høres den muligens ut som en salig blanding av norrländska og värmländska, kanskje mest det første.

Uansett, låten har stort hitpotensiale og bør være lett å synge med på etter du har hørt den et par ganger. Her i For Swingende fikk du høre låten allerede i begynnelsen av mars, om du fikk med deg den sendinga. Gjorde du ikke det, så kan du likevel lytte til låten på Spotify via linken under, så sant du har et gyldig abonnement på Spotify, enten gratis eller Premium.

HØR LÅTEN PÅ SPOTIFY VIA DENNE DIREKTELINKEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg