UKENS PROGRAM UKE 20: Skåningarna og Espen Hagen Olsen i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til svenske Skåningarna og i tillegg et intervju med Espen Hagen Olsen som forteller litt om sitt engasjement som vikar i Ole Ivars.

Skåningarna er et ganske nytt band som ble startet i 2014 og nå er deres aller første plate klar med tittelen “En kväll med oss”. Her finner vi både nyskrevne låter og noen covers i en veldig fin og dansbar, mogen stil, en smule countrypreget spør du meg. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Espen Hagen Olsen, kjent fra Sogns og Sognsgutta, skal fra slutten av mai og en periode framover vikariere for Tore Halvorsen i Ole Ivars, da Tore skal gjennom en hjerteoperasjon. I ukens sending kommer Espen på besøk i studio for å fortelle litt mer om dette spennende engasjementet. Dette intervjuet kan du også lytte til via Youtube-videoen nederst i denne saken.

I nostalgihjørnet vårt møter vi også denne uka svenske Tonix og skal denne gangen tilbake til 1976 og høre et par låter som Tonix spilt inn på plate det året.

Ellers byr jeg på ny musikk fra Renè Franz og Martinez, pluss litt eldre låter fra blant andre Richard Ragnvald og Anne & Agnetha.

Her finner du sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene
Besøk Skåningarna sin hjemmeside
KJØP PLATA TIL SKÅNINGARNA FRA CDON VIA DENNE LINKEN(SPONSET LINK)

HØR INTERVJU MED ESPEN HAGEN OLSEN:

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg