Karin Eurèn – Take a chance on tomorrow

Den danske sangerinna og låtskriverinnen Karin Eurèn er for tiden ute med en flunkende ny singellåt med tittelen “Take a chance on tomorrow”.

Dette er en ganske countryduftende låt med et lett og luftig arrangement og i middels tempo, noe som også gir den en fin dansetakt, selv om det ikke er noen typisk dansebandlåt. Karin Euren laget denne sangen i forbindelse med en låtskrivercamp i København der fem tekstforfattere fra Nashville og like mange danske komponister slo seg sammen, og hvor Karin ble spesielt utvalgt til å delta.

Den nye låten til Karin beskrives som full av håp og med en drivkraft av kjærlighet og power, like fullt som den også er lengselsfull og ettertenksom. Og slik beskrives også musikken hennes forøvrig, i følge presseskrivet som medfølger denne nye singelen.

Ikke alle låtene til Karin passer like godt inn i et dansebandprogram som For Swingende, men denne syns jeg var såpass dansevennlig at jeg valgte å ta den med her i mine programmer og på hjemmesiden. Låten vil bli å høre på radioen i uka som kommer, altså uke 25-2017.

Besøk Karin Euren sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg