Martinez – Ikväll så sjunger änglarna för dom

For første gang i historien så gir svenske Martinez ut en julelåt, en stemningsfull og tankevekkende ballade med Sandra Estberg ved mikrofonen og med tittelen “Ikväll så sjunger änglarna för dom”.

Denne nye julesingelen blir også avslutningen på et ganske så suksessrikt år for Martinez. Ikke bare har de fått vise seg fram på TV i form av Allsång på Skansen, der Sandra var med alene sammen med en rekke andre svenske “dansbandsbrudar”, og i Bingolotto hvor hele bandet var med, men de har også gjort unna over 160 vanlige spillejobber mens 2018 allerede er fullbooket. Så det sies at 2017 kanskje har vært det aller beste året i Martinez sin 40 år lange karriere.

Den nye julesingelen er en sang om de som ikke er like heldig stilt som oss andre i jula, et tema som flere andre svenske danseband også har tatt for seg i sine julesanger denne høsten. Opphavsmann- og kvinne bak det hele har vært Henrik Sethsson fra Casanovas og Drifters-vokalist Erica Sjöström, mens Henrik også har vært produsent for låten.

Her i For Swingende får du høre låten på radioen i neste ukes sending(uke 47-2017).

Besøk Martinez sin hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *