Highlights – Nån som du

Det svenske bandet Highlights er ute med en ny singel i disse dager med tittelen “Nån som du”, forøvrig den andre singelen med vokalist Adam Svensson ved mikrofonen.

Dette er en skikkelig uptempo og ikke minst popduftende låt som utfordrer dansebandgenren ganske heftig. Highlights regner seg nok muligens fortsatt som et danseband, men jeg vil nesten like gjerne kalle dem et boyband eller popband. Likevel, låten er dansbar den, og vil nok bli populær blant de litt yngre danserne i Sverige, det er jeg ikke i det minste tvil om.

Highlights har forøvrig jobbet ganske intenst i studio under høsten 2017 hvor de har spilt inn flere nye låter. Hva som skjer videre med Highlights på platefronten vites ikke her i redaksjonen, men jeg har en sterk følelse av at vi vil høre mer fra denne gjengen utover i 2018.

Tilbake til “Nån som du” så handler teksten i låten om det å treffe noen, om å ikke gi opp for lett og ikke minst det faktum at gresset ikke alltid er grønnere på andre siden. Det hele er skrevet av bandets keyboardist Christian Lindholm i samarbeid med David Strenge. Christian har også produsert låten og den er mikset av en person med kallenavnet “Plec” på The Panic Room.

Her i For Swingende ble låten presentert på radioen i forrige ukes sending(uke 7-2018).

Besøk Highlights sin hjemmeside

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg